Poziv u članstvo

Poziv u članstvo

Cilj udruga za prirodu, okoliš,održivi razvoj i turizam “Lončari” je zaštita životne sredine, unapređenje uvjeta života i zalaganje za prihvatljivo, gospodarenje prirodnim resursima primjenom odrednica održivog razvoja, zaštita kulturne baštine, te poticanje očuvanja prirode i okoliša kao temeljnih vrijednosti društva.

Selo Lončari se nalazi na 365 metara nadmorske visine. Nedaleko od sela izvire rijeka Bijela, jedna od najčistijih planinskih rijeka u Hrvatskoj, zatim kanjon rijeke Bijele kao park prirode, te se nalaze ostaci turskog zatvora Pržun, smještenog u bjeloj stjeni. Na udaljenosti od 2 km vazdušnom linijom, nalaze se Karinsko i Novigradsko more koje spada u drugi najveći zaljev Jadranskoga mora. Panorama i pogled sa vrha sela Lončari dostiže sve do ostrva Pag i Kornati.

Ako Vam se sviđa naša ideja i projekat za integriranje sela Lončari u program ruralnog razvoja Zadarske županije i Europske Unije, te da postane poželjno mjesto za život, rad i odmor, pozivamo Vas da postanete naš član i na taj način pomognete pravno, materijalno ili na bilo koji drugi način razvoju sela Lončari.

Popunite upit za prijem u članstvo udruge i postanite naš član.